Lillafoodiary

Garlic bread projekt

A fokhagymás kenyér egészségesebb változata :) Ha úgy nézzük, hamar elkészül, mert a sütés és bekeverés kb 25 perc viszont fél órát min. keleszteni kell, majd a formában is, jó ha áll úgy 10 percet sütés előtt. Fontos, én nem használok sütőmargarint, nagyon le tudja rontani alapjáraton az ételek…

Tovább olvasom

Őszi bébispenót saláta, céklával, ringlószilvával és pirított szójababbal

Hogy az ősz ne csak a #pumpkinspicedlatte-ról, sütőtökről és édesburgonyáról szóljon :) hogy mi mindent tettem bele a címbe sajnos nem fért bele, de már itt van a recept hozzá :) A spenótot valamiért sosem használom, valószínűleg azért, mert a sóskáért nem vagyok oda, eddig azt hittem, hogy nagyon…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása